Актор Остап Ступка напідпитку скоїв ДТП у Києві, - ЗМІ

Актор Остап Ступка напідпитку скоїв ДТП у Києві, - ЗМІ

У Голосіївському районі Києва сталася ДТП. В поліції не повідомили імені винуватця, проте ЗМІ пишуть, що вчинив аварію відомий актор Остап Ступка. Він нібито перебував у нетверезому стані.

"Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік, 1984 року народження. Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб", – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки водія Range Rover на стан сп'яніння прилад "Драгер" показав 1,62 проміле.

Водій, що перебував у машині, в яку врізався на Range Rover Ступки, отримав травми різного ступеню тяжкості, його госпіталізували.

Порушника затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а потерпілого госпіталізували до лікарні.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, під Києвом у ДТП зіштовхнулися автобус та дев’ять легковиків. За допомогою на місці події вже звернулися двоє людей – водії Mitsubishi та BMW. Ще до 10 осіб отримали синці та забої.

Головне