Останні дні є "чорними днями" для окупантів в Криму, – ГУР МО

Останні дні є

Російських загарбників в поки що окупованому Криму останнім часом спіткають невдачі, "чорними днями" для них стали зокрема 13 та 14 вересня. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів представник української військової розвідки Андрій Юсов.

"Такої кількості ураженої техніки та боєкомплекту вони давно не спостерігали. Далі буде, це активні заходи, які триватимуть", - наголосив він.

Як відомо, у ніч на 13 вересня українські захисники завдали ураження по російських кораблях в окупованому Севастополі. За оцінкою британського Міноборони, великий десантний корабель “Мінськ” “майже напевно був функціонально зруйнований”, а підводний човен “Ростов-на-Дону”, “швидше за все, зазнав катастрофічних ушкоджень”. Пізніше у Силах спецоперацій (ССО) розкрили деталі спецоперації, а в мережу потрапили знімки ушкоджень російської субмарини.

Нагадаємо, вже наступного дня, 14 вересня, гучно було у Євпаторії. Військова контррозвідка СБУ та ВМС України повели унікальну спецоперацію – “відмінусували” російський комплекс ППО “Тріумф”. Його вартість – 1,2 млрд доларів.  У ЗСУ офіційно підтвердили удар по місцю розташування ворожих ракетних комплексів “земля-повітря” поблизу Євпаторії в тимчасово окупованому Криму.

Як писав “Ми-Україна” раніше, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов наголосив, що скільки б окупанти не галасували стосовно обстрілів удари по окупованому Криму будуть продовжуватися. Він наголосив, що український півострів у будь-якому разі буде визволений від загарбників тим способом, “який ми вважаємо за необхідне”.

Головне