Окупанти атакували Нікополь ударними дронами: є поранені

Окупанти атакували Нікополь ударними дронами: є поранені

Російські окупанти 28 серпня атакували ударними дронами адміністративну будівлю в Нікополі. В результаті постраждали четверо людей.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства військові рф завдали удар безпілотним літальним апаратом по Нікополю на Дніпропетровщині. БПЛА влучив у 4-поверхову адмінбудівлю.

Внаслідок ворожого обстрілу постраждало четверо людей. Пошкоджено автівки містян.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Варто зауважити, що Дніпропетровська область знаходиться поблизу лінії фронту, тому росіяни регулярно обстрілюють населені пункти поблизу лінію вогню.

Нагадаємо, армія рф 28 серпня вранці знову атакувала Україну ракетами. Окупанти гатили “Калібрами” та Х-59, загалом було випущено шість повітряних цілей. Чотири з них знищили наші захисники неба. Два “Калібри”, які знищити не вдалося вдарили по Полтавщині. Крилаті ракети були запущені з ворожого корабля з Чорноморської акваторії.

Згодом стало відомо, що ворожі снаряди поцілили по селищу Гоголеве Миргородського району. Прилетіло по олійниці. Початково було відомо про двох загиблих, двох поранених та ще двох зниклих безвісти.

Згодом кількість загиблих зросла до трьох.

Як писав "Ми-Україна" раніше, мобілізаційний план ще не виконаний, тому на сьогодні немає потреби оголошувати нову мобілізацію по збільшенню чисельності.

Головне