Окупанти збільшили активність бойової авіації на Авдіївському напрямку

Окупанти збільшили активність бойової авіації на Авдіївському напрямку

Окупанти збільшили активність бойової авіації та кількість штурмових і наступальних дій на Авдіївському напрямку. Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

Російські окупанти збільшили активність бойової авіації та кількість штурмових і наступальних дій. В операційній зоні ОСУВ Таврія” ворог завдав 56 авіаційних ударів, провів 68 бойових зіткнень та здійснив 665 артобстрілів.

На Авдіївському напрямку оперує угруповання окупантів близько 45 тисяч, але не оточити і тим більше захопити містечко вона більше трьох місяців так і не може.

Нагадаємо, війна між Україною та росією повинна завершитись перемовинами та відмовою країни-терориста від ядерної зброї. Про це повідомляє заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк.

Заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк в інтерв'ю Tagesspiegel заявив, що війна має завершитися переговорами та відмовою рф від "ядерки".

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби відбулося 103 бойових зіткнення. Найбільше атак Сили оборони відбили на Куп'янському, Лиманському, Авдіївському напрямках. Про це повідомляють у зверненні Генштабу.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 110 населених пунктів.

Головне