Окупанти вдарили по Оріхову на Запоріжжі: знищено цілий під'їзд (фото)

Окупанти вдарили по Оріхову на Запоріжжі: знищено цілий під'їзд (фото)

Російські окупаційні війська вдарили по місту Оріхову, що в Запорізькій області, у четверг, 18 січня. Внаслідок цього було знищено цілий під'їзд у багатоповерховому будинку.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, шість авіаційних ударів по Оріхову було завдано близько 13:15.

Російські бомби цілились у нежитлові будівлі та багатоповерховий будинок, через що цілий під'їзд у багатоповерхівці було зруйновано.

"Гори будівельного сміття - все, що залишилося від осель мирних мешканців, їхнього побуту, затишку, родинного щастя", - йдеться в дописі Малашка.

За словами очільника ОВА, наразі місця ударів обстежуються спеціалістами. Водночас інформація про постраждалих станом на 15 годину 18 січня не надходила.

Крім того, протягом минулої доби, 17 січня, російські загарбники завдали 179 ударів по 25 містах та селах у Запорізькій області. Так, 128 артилерійських обстрілів відбулись в Оріхові, Залізничному, Приютному, Чарівному, Новоданилівці, Новоандріївці, Лугівському, Білогір'ї, Кам'янському, Лобковому та в інших прифронтових містах та селах Запоріжжя.

Ще 42 ворожі дрони атакували Гуляйполе, Гуляйпільське, Левадне, Роботине, Новодарівку, Малу Токмачку, Полтавку, Малинівку, Чарівне, Степове та П'ятихатки. Також росіяни били авіаснарядами по Роботиному та Новодарівці, здійснили сім РСЗВ-обстрілів Новоіванівки, Роботиного та Малої Токмачки, розповів Малашко.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, внаслідок ворожої атаки по Одесі вночі 17 січня кількість постраждалих зросла до пʼяти людей.

Головне