Окупанти вчергове атакували Дніпропетровщину: що відомо

Окупанти вчергове атакували Дніпропетровщину: що відомо

Противник атакував Дніпропетровську область безпілотником. Російський Shahed збили сили ППО. Про це у Telegram-каналі повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Відомо, що підрозділи протиповітряної оборони ПВК "Схід" знищили російський дрон-камікадзе цієї ночі в небі над Дніпропетровською областю.

"Вночі бійці ПВК "Схід" знищили ворожий безпілотник. Його приземлили у Новомосковському районі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, уночі під ворожий удар потрапив Нікопольський район. Окупанти направили дрон-камікадзе на райцентр, в результаті  чого пошкоджено господарську споруду, на щастя, загиблих та постраждалих немає.

Донатьте на дрони для ГУР:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Карта: 5375 4112 1361 1622

Нагадаємо, що російські війська у ніч проти неділі, 25 лютого, атакували Україну у дві хвилі - спершу ракетами, а потім "шахедами". Безпілотники спершу летіли на Миколаївщину, потім ворог спрямував їх у центральні області. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти посилили обстріли Запорізької області, в результатя двоє людей отримали поранення. 

Головне