Окупанти обстріляли Донеччину: шестеро цивільних поранено, серед них підліток

Окупанти обстріляли Донеччину: шестеро цивільних поранено, серед них підліток

Внаслідок обстрілів російських військ у Бахмутському та Покровському районах Донецької області поранено шістьох цивільних, серед яких 16-річна дівчина.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. 

За даними слідства, ворог здійснив артилерійський обстріл міста Українськ. На подвір’ї житлового будинку поранено 42-річного чоловіка, у якого діагностовано перелом ноги.

Ворожа артилерія також обстріляла місто Курахове, де в приватному секторі зайнялося одне з домоволодінь. В результаті поранень зазнали 48-річна жінка та її 16-річна донька, їх доставлено до медичного закладу з травмами ніг. Крім того, постраждав 50-річний чоловік, який проходив поруч з будинком.

Ще двоє цивільних були поранені під час обстрілів у селі Котлине Покровського району та місто Торецьк. Тип використаної російськими військами зброї встановлюється.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські війська завдали чергового удару по Костянтинівці на Донеччині. Внаслідок обстрілу загинуло п’ятеро мирних жителів, декілька людей отримали поранення.

Головне