Окупанти 27 разів намагалися прорвати українську оборону на Новопавлівському напрямку

Окупанти 27 разів намагалися прорвати українську оборону на Новопавлівському напрямку

Протягом доби 23 березня на фронті відбулось 64 бойових зіткнення, Сили оборони відбили 9 атак на Авдіївському напрямку. Про це повідомили в Генштабі.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили шість атак противника. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 11 атак ворога в районах населених пунктів. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилося близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили дев'ять атак ворога. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку 27 разів намагалися прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились близько 15 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку ворог три рази за підтримки авіації. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 15 населених пунктів.

На Херсонському напрямку протягом доби ворог здійснив одну безрезультатну атаку позицій. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів.

Нагадаємо, масованим ракетним обстрілом Запоріжжя, який армія рф вчинила 22 березня, пошкоджено більш як 450 будинків. Найгірша ситуація - у приватному секторі обласного центра, розповів в ефірі "Ми-Україна" голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Мелітополі ГУР разом з місцевим рухом опору знищили окупантів та їхню техніку. Про це повідомили в пресслужбі.

22 березня на території тимчасово окупованого Мелітополя пролунало два вибухи.

Головне