Обстріл Запоріжжя: Журналістка "Укрінформу" розповіла про перші хвилини після удару

Обстріл Запоріжжя: Журналістка

Журналістка "Укрінформу" Ольга Звонарьова, яка отримала поранення у Запоріжжі 5 квітня, розповіла про перші хвилини після удару.

Про це повідомляє Укрінформ.

За її словами, четверта ракета прилетіла по місту так швидко, що люди на місці ледве встигли відреагувати. Ольга каже, що впала на бік біля машини, яка закрила її від удару. Але в ту частину тіла, яка була зверху, потрапили уламки. Внаслідок цього жінка має перебиту кістку на нозі, а також уламок снаряду у шлунку.

"Після перших трьох вибухів, коли працювали на місці, туди з'їжджалися ДСНС, поліція була на місці. Всі почули четверту ракету, почали бігти. Але вона настільки швидко прилетіла, що я впала біля автівки, яка стояла поруч. Впала на бік. Той бік, на якому лежала, непошкоджений, а зверху – посічений. Бачила, що у автівках потріскалося скло, витікав бензин. Дякую колегам, медикам, які були поруч. Вони дуже швидко зорієнтувалися, наклали турнікети, викликали швидку. Знаю, що було поранення в колежанки. Але дякуючи тому, що на місці були люди, вдалося уникнути загиблих на тій локації, де ми були…", - розповіла вона.

Журналістку вже прооперували, її життю нічого не загрожує.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Міноборони запровадили реформу закупівель, там ввели дворівневу система контролю.

Головне