Обстріл Кругляківки авіабомбами на касетними боєприпасами: зросла кількість загиблих

Обстріл Кругляківки авіабомбами на касетними боєприпасами: зросла кількість загиблих

Удар авіабомбами по Кругляківці на Харківщині, якого армія рф завдала напередодні ввечері, забрала життя трьох людей. Оновлені дані по жертвах чергового російського теракту повідомила Харківська обласна прокуратура.

"Кількість загиблих зросла до трьох: загинули 45-річна жінка, двоє чоловіків віком 65 та 52 років", - йдеться у повідомленні.

Як розповів в ефірі "Ми-Україна" заступник командувача Східного угруповання військ зі стратегічних комунікацій Сергій Череватий бомби на населений пункт ворог випустив з літака Су-35.

"Коли уже прибули ДСНС і поліція, щоб допомагати людям росіяни, росіяни завдали удар касетними артилерійськими снарядами. Вони знали, що до людей буде направлена допомога і свідомо завдали удару. І це вже не вперше, там само сталось у Покровську. Це їхня нацистська стала практика не рахуватися ні з цивільною інфраструктурою, ні з людьми, ні з тим, що там діти, літні люди чи хворі", - зазначив він.

Череватий наголосив, що завдаючи таких ударів противник намагається зламати жагу українців до спротиву. Також завдяки цьому росіяни намагаються продемонструвати свою безжальність та те, що вони не зупиняться ні перед чим.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 7 серпня близько 19:45 російська окупаційна армія вдарила чотирма керованими авіабомбами по селу Кругляківка, що у Куп’янському району. Пошкоджень зазнали щонайменше шість будинків. Поранення отримали четверо цивільних, два працівники ДСНС та два поліцейських.

Головне