Обстріл Дніпра: у ОВА показали наслідки ворожої атаки

Обстріл Дніпра: у ОВА показали наслідки ворожої атаки

Військовослужбовці рф ввечері у неділю, 25 лютого, атакували Дніпро ракетами та дронами-камікадзе. В результаті повітряного нападу у місті поранень зазнали четверо цивільних, постраждало з десяток приватних будинків та ще кілька багатоквартирних. 

Як розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, над обласним центром цієї ночі було знищено дві ракети, ще одну - українські оборонці ліквідували у Синельниківському районі. В межах області також було збито п'ять "шахедів". 

"У житловому секторі обласного центру пошкоджені 10 приватних будинків, кілька авто. Через падіння уламків ворожого залізяччя вибиті вікна у трьох п'ятиповерхівках та виробничих будівлях одного з підприємств", - зазначив він.

Травмувань в результаті вечірньої атаки зазнало двоє чоловіків (41 і 49 років) та двоє жінок (20 та 60 років). Усі поранені нині перебувають під наглядом медиків у лікарняних закладах.

Окрім Дніпра армія рф ввечері гатила також і по Нікопольському району. Під вогнем опинились сам Нікополь, Покровська та Мирівська громади. Ворог накривав населені пункти з важкої та реактивної артилерії, а також застосував ударний БпЛа.

"Район ворог обстрілює і з самого ранку. Під ударом знову Мирівська громада. Наслідки з'ясовуємо", - додав Лисак. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у ніч з 25 на 26 лютого вкотре атакувало мирі українські міста ракетами Х-59, С-300, "Іскандер-М" та Х-31П та дронами-камікадзе

Головне