Україна запустила нову соцмережу Fixer для працівників кіноіндустрії

Україна запустила нову соцмережу Fixer для працівників кіноіндустрії

Відбувся глобальний запуск української соцмережі Fixer. Вона дає змогу зберігати контакти для майбутніх проєктів. Також, вести обговорення в реальному часі та обмінюватися ідеями з однодумцями з усього світу. Про це повідомили на офіційному сайті мережі.

"Запуск Fixer – важлива новина для професіоналів кіноіндустрії з усього світу, адже основне завдання застосунку – надати інтуїтивну платформу для зв'язку та спілкування між режисерами, операторами, редакторами, звукорежисерами, акторами й іншими фахівцями", – кажуть розробники.

Важливим елементом Fixer є система ShowReels. Це інструмент, який дає змогу користувачам демонструвати свої таланти та навички. Також привертати увагу нових клієнтів, забезпечуючи майбутні проєкти та підвищуючи репутацію. 

"У світі, де понад 100 мільйонів творчих професіоналів шукають свої можливості,  Fixer стане містком, що об'єднає вас із відповідними професіоналами й допоможе спілкуватися та співпрацювати, як ніколи раніше. З Fixer ми зможемо разом зробити творчу індустрію більш відкритою та доступною для кожного", – кажуть розробники соцмережі.

Нагадаємо, господарський суд Києва 11 липня визнав незаконним наказ Держкіно про реорганізацію Довженко-Центру. У Міністерстві культури та інформаційної політики України також відреагували на рішення суду і зазначили, що “збереження культурної спадщини – завдання кожного з нас”.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, іформаційну платформу для протидії кібербулінгу запустили в Україні для підлітків і дітей. Це має допомогти зменшити негативний вплив булінгу в інтернеті на підлітків і поінформувати їхніх батьків.


Головне