Нічний удар по Одещині: ворог цілив по критичній інфраструктурі 

Нічний удар по Одещині: ворог цілив по критичній інфраструктурі 

Однієї з цілей російської масованої комбінованої атаки стала Одеська область. Для ураження російська армія використала ракетне озброєння та баражуючі боєприпаси, розповів очільник місцевої ОВА Олег Кіпер.

За його словами, окупанти намагались уразити критичну інфраструктуру області.

"На щастя, люди не постраждали", - йдеться у повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів наразі займаються документуванням чергового злочину російської федерації .

У Силах оборони півдня розповіли, що основним напрямком удару армії рф 19 квітня став південь та південний-схід країни. У небі над Одещиною було знищено три ворожі дрони-камікадзе.

Масований обстріл України 19 квітня: що відомо 

  • Росіяни запустили по Україні 22 одиниці ракетного озброєння та 14 дронів-камікадзе. Сили ППО впорались з 29 засобами повітряного нападу, серед яких - дві крилаті ракети Х-101/Х-55, 11 одиниць Х-59/Х-69 та дві Х-22. Останні з початку війни були збиті вперше.
  • Найбільше цієї ночі постраждала Дніпропетровщина. Кількість загиблих в результаті ракетного удару по Дніпру та області збільшилось до дев'яти осіб, з них троє дітей - 14, 6 та 8 років. У Дніпрі пошкоджено п’ятиповерховий будинок та інфраструктурні об’єкти, на Синельниківщині руйнувань зазнали близько 30 приватних будинків, у Павлограді уражено підприємство, а в Криворізькому районі - інфраструктурний об'єкт.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в українській воєнній розвідці, яка спільно з Повітряними силами 19 квітня знищила російський бомбардувальник ТУ-22М3, розкрили подробиці операції.

Головне