Немає потреби слухати виправдання диктатора: у Білому домі прокоментували інтерв'ю Карлсона з Путіним

Немає потреби слухати виправдання диктатора: у Білому домі прокоментували інтерв'ю Карлсона з Путіним

Білий дім вважає непотрібним інтерв’ю путіна американському журналісту Такеру Карлсону. Кажуть, що факт агресії росії проти України є очевидним. Так прокоментував речник Ради нацбезпеки США Джон Кірбі заяву Такера Карлсона щодо його інтерв'ю з російським президентом. 

"Для всіх мають бути дуже очевидними дії путіна в Україні та фіктивні, абсолютно фальшиві й безглузді причини, якими він намагався це виправдати", — сказав Джон Кірбі.

Там зазначили, що нікому не потрібне ще одне інтерв’ю з диктатором, щоб зрозуміти його жорстокість. 

"Усім має бути цілком очевидно, що робив і робить Путін в Україні і з яких – абсолютно фальшивих та безглуздих – причин він намагється це виправдати. Я не думаю, що нам потрібне ще одне інтерв'ю з Володимиром Путіним, щоб зрозуміти його жорстокість", – сказав Кірбі.

Напередодні, 6 лютого американський журналіст Такер Карлсон заявляв, що приїхав до Москви, аби взяти інтерв’ю у президента рф. Він вважає, що американці не проінформовані щодо війни в Україні.

Довідка: Такер Карлсон був ведучим програми "Такер Карлсон сьогодні ввечері" на телеканалі "Fox News" з 2016 по 2023 рік, але у квітні минулого року його звільнили без офіційного пояснення з боку роботодавця.

CNN зазначав, що "Карлсон був головним пропагандистом теорій змови та радикальної риторики на телеканалі".
До початку повномасштабного вторгнення Такер Карлсон обурювався через надмірну увагу, яку США приділяють Україні, та захищав Путіна.

Він неодноразово поширював брехню та російську пропаганду про Україну. Також він звинувачував Україну в підриві Каховської ГЕС.

Журналіст був одним з перших представників правих сил, які поставили під сумнів підтримку США України після вторгнення росії, і сформував погляди на Капітолійському пагорбі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден звернувся до Конгресу, який затягує ухвалення закону про додаткові асигнування на надзвичайні ситуації у сфері національної безпеки.

Головне