Наратив рф: Зеленський відповів на питання щодо його "нелегітимності" з травня

Наратив рф: Зеленський відповів на питання щодо його

Президент України Володимир Зеленський під час пресконфренції 25 лютого відповів на питання щодо його легітимності.

Глава держави наголосив, що усі заяви про його нібито нелегітимність з травня це російські наративи.

"Щодо легітимності, це не думка західних партнерів або когось всередині України. Це наратив і програма російської федерації. Відповідні документи всі розвідки "Сімки" (країн G7, - ред.) мають. Дехто з них говорять прізвища тих, хто підіймає цей наратив. Погана ідея. Я до цього ставлюсь, як до зрадницької позиції до України", - розповів Володимир Зеленський. 

Разом з тим він додав, що інформація про суми, які платять тим чи іншим інституціям, що підіймають цю тему, також відома.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський вперше розкрив втрати України у війні з росією. Він заявив, що у війні з росією полягла 31 тисяча українських воїнів. Водночас втрати пораненими глава держави розголошувати відмовився.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про спроби росіян розʼєднати Україну зсередини та з міжнародними партнерами. Зокрема він згадав про наратив про "втому від України", який росіяни використовують, аби розʼєднати Україну зсередини та з партнерами.

Головне