На ТОТ Луганщини бракує вакцин для новонароджених

На ТОТ Луганщини бракує вакцин для новонароджених

На тимчасово окупованій території Луганщини бракує вакцин для новонароджених. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

На окупованих територіях регіону є проблеми із надходженням вакцини для щеплення проти туберкульозу, яку необхідно чекати по декілька місяців.

"Через свавілля місцевої влади та бізнесу люди вимушені їздити за 300 км, аби купити найнеобхідніше. Розрекламоване так званою владою "ЛНР" регулювання цін на Новопсковщині, як і в багатьох інших громадах, не діє", - зауважив Лисогор.

Також повідомили, що спостерігається зростання вартості продуктів в окупованому Новопскові. Вона у декілька разів вища, ніж у Воронежі – найближчому російському обласному центрі.

Нагадаємо, російська окупаційна армія за минулу добу, 4 листопада, здійснила 117 обстрілів по території Херсонської області. В результаті дві людини загинули, ще вісім отримали поранення.

Росіяни випустили за вчора 691 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та безпілотників, включаючи три атаки за допомогою Shahed. Загалом, двоє осіб загинули, ще вісім отримали поранення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Хмельницькій області вночі працювала протиповітряна оборона. В ОВА розповіли, чи є постраждалі від обстрілу.

 


 

Головне