На Таврійському напрямку українські бійці знищили новітній ЗРК С-300В4

На Таврійському напрямку українські бійці знищили новітній ЗРК С-300В4

На Таврійському напрямку українські захисники знищили новітній російський зенітно ракетний комплекс С-300В4. Про це в Telegram-каналі повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія генерал Олександр Тарнавський.

Відомо, що на таврійському напрямку російські окупанти завдали 23 авіаудари, провели 44 бойових зіткнення та здійснили 888 артобстріли.

“Наші воїни та воїнки стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Керамік, Степове, Авдіївка, Сєверне, Мар’їнка, Новомихайлівка, Старомайорське та південніше Пречистівки  Донецької області”, - написав Тарнавський.

На Таврійському напрямку ворог втратив 46 одиниць військової техніки.

Зокрема, два танки, три ББМ, сім артсистем, один ПТРК, три засоби ППО, зокрема - ЗРК С-300В4, 26 БпЛА, три автомобілі, одиницю спецтехніки, склад з боєприпасами та один інший важливий об’єкт.

Нагадаємо, що на Сумському напрямку за допомогою мобільної вогневої групи, оснащеної системою ПЗРК Stinger, було успішно знищено керовану авіаційну ракету.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська здійснили чергову спробу штурму на Марʼїнському напрямку. Українські захисники вдало відбили атаку окупантів, ліквідувавши три одиниці бойової техніки.

Головне