На Таврійському напрямку протягом доби сталося 38 бойових зіткнень

На Таврійському напрямку протягом доби сталося 38 бойових зіткнень

За минулу добу на Таврійському напрямку сталося 38 бойових зіткнень - це дві третини боїв з усього фронту. Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій. 

За його словами, із 50 боєзіткнень по всій довжині фронту, на Таврійському напрямку вже сталося 38.

Відомо, що найзапеклішим напрямком залишається Новопавлівський, де українські воїни продовжують стримувати окупантів в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки. 

"На Авдіївському напрямку до вечора наші захисники та захисниці відбили 11 атак ворога в районах сіл Бердичів Орлівка, Тоненьке, Первомайське. Найгарячішим залишається Новопавлівський напрямок, де Сили оборони продовжують стримувати противника в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки. За добу відбили 21 ворожу атаку. Вночі і зранку ворог атакував на Оріхівському напрямку – відбито 6 атак – це значить, що на цьому напрямку противник трохи заспокоївся", - розповів Лиховій.

Нагадаємо, що ворог намагається обійти мінні поля на багі, а також ми вибиваємо їхню бронетехніку, тому пересідають на "колимаги". 

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони протягом доби знищили 346 окупантів та 61 одиницю техніки на Таврійському напрямку.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.