На росії невідомі напали на нафтову компанію (відео)

На росії невідомі напали на нафтову компанію (відео)

В Іркутській області рф два десятки озброєних людей у камуфляжній формі висадилися з гелікоптерів на територію містечка нафтовиків компанії “Дулісьма”. 

Про це пишуть росЗМІ.

На відео, які з'явилися в мережі рейдери вклали співробітників обличчям у землю і стріляють у повітря. Під час “нальоту” лунали постріли вгору та матірна лайка. 

При цьому в росЗМІ з'явилася інформація, що місцева поліція була в курсі "рейдерського захоплення", але вирішила нічого не робити.

Інцидент пояснюють “активною зміною контролю" над активом, що належить заарештованому екс-власнику російського банку "Югра" Олексію Хотіну. Його звинувачують у розкраданні коштів, оскільки 98% (близько 240 млрд руб) всіх кредитів, виданих банком, направлялися на фінансування бізнесу його власника у сфері нерухомості та нафтовидобутку. Від квітня 2019 року Хотін перебуває під домашнім арештом.

"Цікаво, що торік за аналогічною схемою з "чопами" захопили й інший імовірний об'єкт бізнесмена — компанію "Каюм Нафта", — пишуть журналісти.

https://weukraine.tv/u-rosiyi-vnochi-na-naftobazi-stavsya-vybuh-ta-pochalasya-pozhezha-video/

Крім того, в обласному МВС заявили, що "Дулісиму" ділять два власники в судовому порядку, які ніяк не можуть домовитися, кому належить підприємство. За словами поліцейських, було якесь судове рішення, для виконання якого залучалися спецсили.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія обстріляла село Томина Балка Білозерської громади, що на Херсонщині. В результаті загинув чоловік.

Головне