На Херсонщині сили ППО знищили чотири російські безпілотники

На Херсонщині сили ППО знищили чотири російські безпілотники

У Херсонській області сили протиповітряної оборони знищили чотири російські безпілотні літальні апарати.
Про це повітряне командування "Південь" повідомило у Фейсбуці та опублікувало фото з уламками збитого ударного дрона "Ланцет".

"29 жовтня 2023 року, на Херсонщині, воїнами Херсонської зенітної ракетної бригади повітряного командування "Південь" знищено три ударні БпЛА "Ланцет" та один розвідувальний БпЛА "Мерлін-ВР", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, у тимчасово окупованій Волновасі Донецької області росіяни вбили дев'ять людей, зокрема ученицю четвертого класу і хлопчика дошкільного віку.

За попередніми даними, окупанти застрелили родину Капканець — вони святкували вдома день народження і відмовилися віддавати своє житло окупантам з Чечні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові в результаті обстрілів росіян було знищено 70% комунальних автобусів, половину трамваїв (50%), та понад чверть тролейбусів (більше 25%).

Внаслідок обстрілів зазнали зруйнувань 70% автобусів комунального транспорту, 50% трамваїв і понад чверть тролейбусів. Крім того, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половину усіх доріг в Харкові.

Тим не менше, не зважаючи на ці руйнування, Терехов зазначив, що міський громадський транспорт продовжує функціонувати, і проводяться роботи з відновлення дорожнього покриття.

 

Головне