На фронті за добу відбулося 70 боєвих зіткнень

На фронті за добу відбулося 70 боєвих зіткнень

Протягом доби, 13 березня, на фронті відбулося 70 бойових зіткнень. Ворог намагався атакувати позиції Сил оборони на семи напрямках, найбільше - на Новопавлівському. Про це повідомили у Генштабі.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 30 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили чотири атаки противника. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито п'ять атак противника. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку, Силами оборони відбито три атаки противника. Також під артилерійським та мінометним вогнем опинилося близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 14 атак ворога в районах населених пунктів. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились близько 20 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, п'ять разів атакував позиції наших захисників. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку протягом доби противник здійснив дві безуспішні штурмові дії на позиції наших захисників. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 30 населених пунктів.

Протягом доби ворог завдав два ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, один підрозділ Сил спеціальних операцій ЗСУ протягом доби знищив 25 окупантів та 6 одиниць техніки. Про це повідомляє командування ССО ЗСУ.

Так, за допомогою FPV-дронів бійці уразили 2 танки, ТОС-1А "Сонцепьок" та 3 ББМ. Крім того, знищено 13 та поранено 12 окупантів.

Головне