Мусієнко: Серпень на фронті буде дуже важким

Мусієнко: Серпень на фронті буде дуже важким

У серпні на фронті буде важко. Російські окупанти будуть постійно тиснути і атакувати українські позиції. Про це в ефірі “Ми-Україна” розповів військовий експерт та керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

За його словами, можливо українським захисникам доведеться частково відійти. Ворог може мати тактичні успіхи, перед нами буде стояти завдання берегти боєздатність військ.

"Ворог буде тиснути постійно і атакувати. Допускаю, що нам, можливо, доведеться ще [частково] відійти. Для нас буде стояти завдання не стільки вберегти певні території. Одразу скажу тим, хто почне: "Ми до Львова будемо відступати?" - не будемо! Ворог може мати тактичні успіхи, перед нами буде стояти завдання берегти боєздатність наших військ, не давати обвалитися фронту і не давати ворогу розвивати темп операцій", - наголосив Мусієнко.

Нагадаємо, що обстановка на Харківщині ускладнюється, росіяни активізують бойові пости та збільшують особовий склад уздовж україно-російського кордону, що може свідчити про підготовку до наступу.

Як писали “Ми-Україна” раніше, легіонери Головного управління розвідки України знищили схованку та укріплення російських окупантів на кордоні з Сумською областю.

Головне