Ми виходимо з критичної фази і можемо вийти на паритет з окупантами по снарядах - Мусієнко

Ми виходимо з критичної фази і можемо вийти на паритет з окупантами по снарядах - Мусієнко

Ми виходимо з критичної фази і можемо вийти на паритет з окупантами по снарядах. Про це повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі "Ми-Україна".

Військовий експерт та керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що допомога Європи сплутала плани Путіна. І зараз наші війська поступово будуть виходити з критичної фази.

"Зараз ситуація покращується, завдяки тому, що Європа знаходить снаряди - півтора мільйони чеських, 1,2 млн снарядів від ЄС - це 2,7 млн снарядів до кінця року, якщо все буде ідеально. Завдяки цьому ми вийдемо на паритет із ворогом по снарядам. Далі - це дрони, які відіграють колосальну роль і третє - це удари по російським об'єктам. Це потужна річ, яка деморалізує ворога

Нагадаємо, російська масована атака стала актом відчаю. Про це повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська масована атака стала актом відчаю. Про це повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі "Ми-Україна".

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко впевнений - останній удар став максимально пропагандистським - і має відволікти увагу від російських провалів.

Головне