Кільцева електричка та метро у Києві курсують за графіком, - КМВА

Кільцева електричка та метро у Києві курсують за графіком, - КМВА

Попри застосування в столиці превентивних відключень електроенергії у п’ятницю, 10 лютого, кільцева електричка та метро у Києві курсують у звичайному режимі. 

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов.

Він додав, що кільцева електричка курсує зокрема і мостами між лівим та правим берегами. 

Шаманов додав, що низка потягів “Укрзалізниці” у зв’язку зі знеструмленням певних ділянок рухається із затримками. Наразі йдеться про три поїзди, що запізнюються на понад пів години, та ще п’ять - на п’ять хвилин. 

В Києві у штатному режимі працюють всі “пункти незламності”. Знайти їх можна за посиланням або у спеціальному боті-помічнику у Telegram

В КМВА розповіли також і про влучання уламків ворожої ракети на у Голосіївському районі столиці. Вони пошкодили дах приватного будинку та автомобіль. За даними столичного міського голови Віталія Кличка,обішлося без постраждалих. 

Нагадаємо, метро у Києві під час російських масованих ракет слугує укриттям для сотень киян та гостей міста. 

Метро у Києві під час російських масованих ракет слугує укриттям

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Україні триває чергова масована ракетна атака. Станом на 9:30 зафіксовано влучання в низку об’єктів високовольтної інфраструктури

Наразі відомо про “прильоти” у Кривому Розі, Харкові, Хмельницькому та Запоріжжі. Протиповітряна оборона України, як повідомляється, спрацювала в Одеській, Полтавській, Миколаївській, Запорізькій, Кіровоградській, Івано-Франківській, Вінницькій, Львівській та Харківській областях.

Головне