Колаборанти зникають: Лисогор розповів про успішну роботу диверсантів

Колаборанти зникають: Лисогор розповів про успішну роботу диверсантів

Якщо на тимчасово окупованій території Луганщини зникають так звані лідери "ЛНР" - то це успішна робота українських диверсантів.

Про це заявив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"Якщо контрдиверсійні заходи не припиняються і зникають лідери так званого "ЛНР" і щось відбувається із "недоправоохоронцями", які зрадили нашу державу, то, напевно, диверсійна робота України працює дуже гарно", - зауважив він.

Також Лисогор прокоментував чутки про те, що у будинку  голови "митниці ЛНР" Юрія Афанасьєвського прогримів вибух.

"Ми ж повинні розуміти, що наші спеціальні органи оприлюднять цю інформацію, коли це буде можливо (якщо це було зроблено ними). Давайте не забувати те, що під час "виборів" і діяльності росії вони як собаки за кістку змагаються. Ліквідація одного чи іншого своїми ж "колегами" може також мати місце", - додав лисого.

Нагадаємо, 5 вересня з’явилася інформація, що топколаборанта так званої "ЛНР" Юрія Афанасьєвського підірвали в його ж будинку. Його нібито доставили до реанімації з тяжкими пораненнями.

Представник верхівки окупаційної влади Луганщини був генерал-майором і агентом ФСБ. Він фінансував очільника так званої "ЛНР" Леоніда Пасічника, а також збройні угруповання, які воювали проти України. На Юрія Афанасьєвського було накладено персональні санкції ЄС, Великої Британії, Канади, Швейцарії, Японії.

Місцеві медіа повідомляють, що вибух у будинку "митника" – це операція українських спецслужб. Офіційного коментаря від української сторони поки не було.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Запоріжжі внаслідок ворожих атак загинула людина, шестеро постраждалих.

Головне