У Лукашенка немає інших варіантів, як виконати наказ Путіна про наступ, - військовий "Мірик"

У Лукашенка немає інших варіантів, як виконати наказ Путіна про наступ, - військовий

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не хоче втручатися у справжню війну в Україні, але до сих пір намагається показувати російському президенту Володимиру Путіну, що підтримує його.

Про це в ефірі "Ми - Україна" заявив військовослужбовець білоруського полку імені Калиновського Збройних сил України Мирослав із позивним "Мірик". За його словами, білоруські війська навряд чи підуть воювати в Україну.

"Лукашенко лише виконує частину домовленостей, які були укладені з Путіним в обмін на підтримку 2020 року на виборах. Тобто він надає як полігон, так і навчальні бази для особового складу військ росії і використовує свій військовий ресурс з метою навчання", - підкреслив Мирослав.

Боєць вважає, що таким чином Лукашенко відкрито не вплутується у війну на території України і в цей же час показує Путіну, що не залишається осторонь.

https://youtu.be/Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми - Україна" раніше, член Координаційної ради Білорусі Юрій Губаревич вважає, що Олександра Лукашенка можуть замінити на когось іншого.

Головне