Костенко: Черги у ТЦК можуть частково "розгрузити" електронний кабінет

Костенко: Черги у ТЦК можуть частково

Секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко розповів, чому черги ТЦК може частково "розгрузити" електронний кабінет, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

"Зараз прийшли в ТЦК, в основному, обновляти дані, ті, хто має бронь або якісь питання по здоров'ю, які впевнені, що вони практично не будуть призвані. Тому це питання, яке ми, до речі, обговорили на комітеті, це питання, яке потрібно буде піднімати", - зазначив він.

За словами Костенка, черги може частково "розгрузити" електронний кабінет, який дасть можливість людям реєструватися дистанційно: 

"Нам вчора його презентували, там є до нього деякі питання, але в цілому він може це зробити. Але після цього все одно людям доведеться йти в військомат", - додав нардеп.

Нагадаємо, що 4 травня набере чинності закон 3621-IX про захист прав військових та поліцейських і їхній соцзахист. Ним, окрім того, що заявлено у назві, із законодавства прибирають статус "обмежено придатних" та передбачають переогляд тих, кому його вже встановили.

Як писали "Ми-Україна" раніше, жителі одного з сіл на Закарпатті влаштували конфлікт з представниками територіального центру комплектування через мобілізації їхніх односельчан. 

Головне