Король Чарльз III незабаром повернеться до публічних обов’язків після лікування раку

Король Чарльз III незабаром повернеться до публічних обов’язків після лікування раку

Король Великої Британії Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов’язків наступного тижня уперше відтоді, як у нього діагностували рак. Про це повідомив Букінгемський палац.

Вже наступного вівторка король і королева спільно відвідають центр лікування раку, де зустрінуться з медичними спеціалістами та пацієнтами. Цей візит буде першим із низки зовнішніх зобов’язань, які Його Величність проведе найближчими тижнями.

"Король незабаром повернеться до виконання державних обов'язків після періоду лікування та відновлення після нещодавнього діагнозу раку", – йдеться у повідомленні.

Чарльз продовжував займатися державними справами, діагноз змусив його відкласти публічні виступи, щоб провести лікування та відновитися.

Нагадаємо, українські захисники відбили низку ворожих атак на семи напрямках і ліквідували ще понад 1100 окупантів. Про це повідомили у Генштабі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на бойове чергування в Чорне море росія вивела десять своїх кораблів, зокрема два ракетоносії, спроряджені загалом 14 ракетами типу "Калібр". Про це повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

Головне