Кількість ворожих атак зросла: Генштаб про ситуацію на фронті 14 квітня

Кількість ворожих атак зросла: Генштаб про ситуацію на фронті 14 квітня

На Бахмутському напрямку українські військові успішно відбили 36 атак противника та залишились утримувати свої позиції. На Херсонському напрямку також були відбиті штурми окупаційних військ.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу.

На Бахмутському напрямку українські військові успішно відбили 36 атак противника, що стосувалися районів населених пунктів Білогорівка (Луганська область) та Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Роздолівка, Іванівське, Новий, Опитне, Кліщіївка, Андріївка (Донецька область).

На Авдіївському напрямку було відбито дев'ять атак у районах населених пунктів Новокалинове, Новобахмутівка, Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог штурмових дій не здійснював.

Сили оборони на Новопавлівському напрямку продовжують стримувати ворога у районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, та Урожайне (Донецька область), де ворог намагався прорвати оборону наших військ 22 рази.

На Оріхівському напрямку загарбники атакували позиції наших захисників 6 разів у районі Старомайорського (Донецька область) та північно-західніше Вербового (Запорізька область).

У той же час українські військові на Херсонському напрямку продовжують захищати свої позиції на лівобережжі Дніпра, де противник провів три невдалі атаки позицій наших військ.

Наші військові активно завдають втрат в живій силі та техніці окупаційним військам.

Втрати рф

 

Вчорашній день був відзначений активними операціями наших військових, які призвели до значних втрат у живій силі та техніці окупаційних військ.

Українська авіація нанесла удари по 11 різних районах, де були зосереджені війська противника, а також атакувала один пункт управління, дві наземні станції управління безпілотників та один зенітно-ракетний комплекс. Підрозділи ракетних військ також уражали два райони зосередження ворожої військової техніки та два об'єкти протиповітряної оборони.

Як писав "Ми-Україна" раніше, рф запустила по Україні керовані ракети та дрони - скільки цілей збила ППО.

Головне