Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 13 людей, - ОВА

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 13 людей, - ОВА

Місто Дергачі Харківського району зазнало обстрілу з боку російських військ. Внаслідок атаки реактивними системами залпового вогню загинула одна жінка, ще 12 осіб отримали поранення. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Удару зазнали щонайменше вісім житлових будинків. Офіс Генерального прокурора підтвердив дані про жертви та постраждалих.

"Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 13 людей", - повідомив Синєгубов у своєму Телеграм-каналі.

Ситуація в регіоні залишається напруженою, місцева влада закликає мешканців бути обережними та дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, російські окупанти здійснили обстріл міста Дергачі в Харківській області, внаслідок чого постраждало вісім осіб. Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, столичні рятувальники завершили пошуково-рятувальні роботи на місці вибуху у Голосіївському районі, який стався вранці 8 вересня на території автотранспортного підприємства. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Головне