Київ: зафіксовано критичні пошкодження об'єктів ДТЕК у двох районах 

Київ: зафіксовано критичні пошкодження об'єктів ДТЕК у двох районах 

Ракетний удар по Києву 8 липня пошкодив енергетичну інфраструктуру столиці. У ДТЕК повідомили про критичні пошкодження своїх об'єктів у двох районах столиці.

За даними компанії, руйнувань зазнали одразу три трансформаторних підстанції. 

"В Голосіївському та Шевченківському районах були зруйновані або пошкоджені три трансформаторних підстанції ДТЕК. Також пошкоджені електромережі", - йдеться у дописі. 

Енергетики оперативно відреагували на ситуацію. Бригади компанії вже мобілізовані та працюють на місцях пошкоджень, розпочавши роботи з відновлення електропостачання за резервними схемами.

Представники ДТЕК запевняють, що більшість будинків буде підключено до резервних джерел живлення найближчим часом. 

Нагадаємо, вранці 8 липня Київ пережив масований ракетний удар. Пошкодження зафіксовані в семи районах столиці. На цю годину відомо про девʼятьох загиблих та 23 постраждалих. У Шевченківському районі є влучання в житловий будинок та постраждала Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит". Руйнувань зазнали відділення діалізу, операційні, реанімаційні та онкологічне відділення.  Голосіївський район зазнав ударів по цивільних об'єктах: пошкоджено будівлю дитячого садка та житловий будинок. Крім того, зафіксовано загоряння автомобілів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Покровськ на Донеччині увійшов до переліку міст, по яких гатила росія під час ранкового масованого ракетного удару по Україні. В результаті атаки відомо про як мінімум трьох загиблих осіб.

Головне