Керівники двох найбільших державних лотерей України отримали підозри

Керівники двох найбільших державних лотерей України отримали підозри

Керівників двох підприємств, найбільших операторів державних лотерей в Україні, підозрюють в організації нелегальних азартних ігор. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Підозрювані організували протиправну діяльність у сфері азартних ігор, не маючи дозвільних документів, тобто ліцензії на такий вид діяльності.

Керівники двох найбільших держлотерей впровадили на своїх вебресурсах азартні ігри в казино, зокрема в кості, рулетку, прокручування барабанів, які зовнішньо імітують процес розіграшу в гральному автоматі.

Фігуранти отримали підозру ч. 2 ст. 203-2 Кримінального кодексу. За це загрожує штраф від 680 до 850 тисяч гривень із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.

Нагадаємо, нічну масовану атаку безпілотників на військовий аеродром та два нафтопереробні заводи в Краснодарському краї рф організувала Служба безпеки України. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Дніпропетровщині зросла кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки ворога. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

Головне