Калашніков: Андріївка - це ключовий пункт російської оборони

Калашніков: Андріївка - це ключовий пункт російської оборони

Андріївка це ключовий пункт оборони російських окупантів на південному фланзі. Про це заявив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Андріївка є одним із ключових пунктів російської оборони на південному фланзі Бахмута. Наразі біля Андріївки знаходяться панівні висоти, які нам дають можливість краще контролювати трасу 0513. Це логістична траса, що йде від Горлівки. Там по прямій десь 4 кілометри, тобто артилерія зможе повністю контролювати цей логістичний зв'язок. Далі ще там є логістична траса, яку використовує ворог, там де Кодема. Там роздоріжжя на Миколаївку та Курдюмівку, це постачання саме всього необхідного. Тобто ми будемо мати змогу контролювати їхню логістику", - зазначив Калашніков.

При цьому він наголосив, що Сили оборони також зможуть порушити і ланцюг оборони ворога.

"Ми в даному випадку полегшуємо звільнення такого оборонного вузла як Зеленопілля-Курдюмівка. Ну і звичайно через те, що погіршуємо логістику, ми полегшуємо звільнення локації там, де Кліщіївка", - розповів Олег Калашніков.

Як повідомляли "Ми-Україна", пресофіцер 3 ОШБр Олександр Бородін розповів, що звільнене село Андріївка поблизу Бахмута повністю знищено. Там немає “живого місця” навіть для флагштоку.

Головне