Кабмін ухвалив рішення про звільнення усіх заступників глави МВС та ще двох чиновників

Кабмін ухвалив рішення про звільнення усіх заступників глави МВС та ще двох чиновників

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про звільнення низки чиновників. Більшість із них є заступниками голови Міністерства внутрішніх справ України.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді України Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, звільнення стосуються семи осіб. П'ятеро з них - це весь склад заступників міністра внутрішніх справ.

Серед них - Мері Акопян, Ігор Бондаренко, Сергій Гончаров, Богдан Драп’ятий і Катерина Павліченко.

Крім того, Кабінет Міністрів України звільнив першого заступника міністра економіки України Дениса Кудіна та заступника голови державного агентства розвитку туризму України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ольгу Рабійчук.

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми-України" раніше, уряд звільнив Вячеслава Демченка з посади т.в.о голови Державної митної служби, Юрія Сотника з посади першого заступника голови Держлісагентства, Олександра Щуцького з посади першого заступника голови Держмитслужби, а також Андрія Лордкіпанідзе з посади заступника голови Держпродспоживслужби.

Крім того, Ігор Клименко став новим міністром внутрішніх справ. Рішення про його призначення було ухвалено на засіданні Верховної Ради 7 лютого. Це сталося внаслідок авіакатастрофи в Броварах 18 січня, де загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, перший заступник Євгеній Єнін, держсекретар Юрій Лубкович та члени екіпажу.

Також стало відомо, що в Молдові уряд йде у відставку. Про це повідомила прем’єр-міністерка Молдови Наталія Гаврилиця. Вона розповіла, що за час керування урядом вдалося впоратися з кризою біженців.

Головне