Ізраїльська команда прибула до Парижа для переговорів про звільнення заручників

Ізраїльська команда прибула до Парижа для переговорів про звільнення заручників

Очільник ізраїльської розвідки Моссад Давид Барнеа зустрівся з прем'єр-міністром Катару Мохаммедом бін Абдулрахманом Аль Тані. Про це повідомляє видання Reuters.

Очільник ізраїльської розвідки Моссад Давид Барнеа зустрівся з прем'єр-міністром Катару Мохаммедом бін Абдулрахманом Аль Тані, після чого Ізраїль підтвердив, що ведуться нові переговори щодо звільнення заручників, яких утримує ХАМАС.

Переговори відбудуться за учсті Ізраїлю, США, Катару та Єгипту.

Участь у зустрічі візьмуть: глава ЦРУ Вільям Бернс; глава Моссаду Давид Барнеа; глава ШАБАК (служба внутрішньої розвідки Ізраїлю) Ронен Бар; глава єгипетської розвідки Аббас Камель; прем'єр-міністр Катару Мухаммед бін Абдулрахман Бінь Яссім аль Тані.

Нагадаємо, США та Ірак розпочали офіційні переговори про згортання військової коаліції в Іраку США розпочнуть переговори з Іраком про перебування своїх військ у країні на чолі зі Штатами. Про це повідомляє видання Al Jazeera.

Її створили ще у 2014 році для боротьби з Ісламською державою.

Як писали "Ми-Україна" раніше, КНДР вдруге за тиждень та втретє за січень запустила ракети. Вранці 28 січня зі східного військового порту був здійснений пуск кількох крилатих ракет, пише The Guardian.

У заяві південнокорейські військові наголосили, що інформація про ракети наразі "ретельно аналізується розвідувальними службами Південної Кореї та США". Точна кількість боєприпасів, яку випустив північний "сусід", поки що не встановлена. 

 

 

Головне