Ігнат: Родичі деяких російських пілотів, які нас обстрілюють, проживають в Україні

Ігнат: Родичі деяких російських пілотів, які нас обстрілюють, проживають в Україні

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що родичі деяких російських пілотів, які нас обстрілюють, проживають в Україні.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу "Невідворотне покарання" на "Ми-Україна". За його словами, це було встановлено, коли деяких пілотів рф взяли в полон. У декого в Україні проживали навіть батьки.

Юрій Ігнат також наголосив, що при сучасних засобах навігації не знати, які цілі російське командування збирається уразити, неможливо. Саме тому російські пілоти чудово розуміють, коли ціляться в мирних людей.

Нагадаємо, речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат розповів, що іноземні компоненти знаходять також в російських гелікоптерах і літаках. За словами речника Повітряних сил, росія не має сьогодні таких технологій і виробництва, щоб самостійно їх створювати.

“Мова йде не тільки про “шахеди”, а й про вироби іншого військового призначення, які росія продовжує виготовляти. Чимало ракет росія виготовляє, а також і гелікоптерів, які сьогодні збили – Ка52. І літаки, які також з конвеєра сходять – там теж потрібні технології”, – пояснив Ігнат в ефірі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, системи ППО та винищувачі не можна придбати в супермаркетах. Таким чином речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат відреагував на звинувачення влади у тому, що вона не закупила ППО.  Раніше Ігнат заявив, що Україні потрібні десятки або навіть сотні одиниць ППО.

Головне