Група "Нафтогаз" сплатила понад 9 мільярдів гривень податків за травень

Група

Понад 9 мільярдів гривень отримали місцеві та державні бюджети від групи "Нафтогаз" у травні.Про це повідомили в ефірі "Ми-Україна".

Як звітує компанія в останній місяць весни вона сплатила до бюджету податків на суму 8,8 мільярда гривень. Це 8% усіх платежів які контролюються державною податковою службою України.

Крім того, ще 500 мільйонів гривень компанія перерахувала до місцевих бюджетів. Усього з початку року група "Нафтогаз" сплатила 37,7 мільярда гривень податків, з них, до державного бюджету перерахували 35 мільярдів гривень, а до місцевих бюджетів 2,7 мільярда гривень.

"Ми активно працюємо над тим, щоб зробити стійкішою галузь енергетики та зробити свій внесок в економіку України. Сума податків, сплачених підприємствами Групи до зведеного бюджету у травні склала 9,3 мільярда гривень. Продовжуємо працювати, щоб забезпечувати фінансову стабільність держави", - повідомив голова правління НАК "Нафтогаз Україна" Олексій Чернишов.

Нагадаємо, група Нафтогаз допоможе відновити Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, його корпуси були пошкоджені внаслідок російської ракетної атаки в ніч на 22 червня. Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, група "Нафтогаз" готова забезпечити необхідні об'єми газу для генерації електроенергії в Україні. Про це заявив очільник "Нафтогазу" Олексій Чернишов, йдеться у сюжеті "Ми-Україна".

За його словами, "Нафтогаз" готовий і має можливості допомогти Україні пройти наступну зиму.

Головне