Глава МЗС Угорщини вшанував в Ужгороді загиблих захисників України й закликав закінчити війну

Глава МЗС Угорщини вшанував в Ужгороді загиблих захисників України й закликав закінчити війну

Міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сіярто під час візиту до Ужгорода вшанував пам’ять загиблих захисників України. Про це повідомляють на сайті Офісу президента України.

"Дедалі більше і більше загиблих на полі бою, ми не повинні допустити, щоб ще більше загинуло! Війна має закінчитися, людські життя можна врятувати тільки миром", — заявив Сійярто.

Вони також відвідали могили військовослужбовців Збройних сил України угорського походження, які загинули у війні з росією.

"Все більше і більше загиблих на полі бою, ми не повинні допустити, щоб більше загинуло! Війна має закінчитися, людські життя можна врятувати лише миром", — заявив Сіярто.

Нагадаємо, росіяни перед "виборами" направили додаткові сили Росгвардії на тимчасово окуповані території України, щоб примушувати українців голосувати за Путіна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Донеччині оголосили примусову евакуацію людей із сіл Мар’їнської та Очеретинської громад. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Евакуація стосується сіл Антонівка, Іллінка, Зоряне, Олександропіль, Желанне Друге та Межове, Восход, Новоселівка Перша, Желанне.

Головне