Функцію блокування користувачів видалять з X(Twitter)

Функцію блокування користувачів видалять з X(Twitter)

Власник соцмережі X (колишній Twitter) Ілон Маск заявив, що планує видалити функцію блокування для користувачів у додатку. Про це він написав на своїй сторінці в Х.

"Блокування буде видалено як "функцію", окрім DM (приватних повідомлень, - ред.), - написав він.

Після цього деякі користувачі застосунку почали звинувачувати Маска в прагненні видалити функцію блокування через її негативний вплив на користувачів, які підписуються на послугу "Blue" компанії - службу підписки, реалізовану Маском для заміни колишньої служби перевірки застосунку.

Крім того, користувач X може встановити приватний статус свого облікового запису. Це дозволяє контролювати, хто може переглядати ваші публікації та відповідати на них. Коли будь-хто реєструється в X, його твіти за замовчуванням є загальнодоступними. Приватний статус дозволяє схвалити чи відхилити запити нових підписників.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на Харківщині росіяни розповсюджують фейкову інформацію, що при евакуації людей нібито довозять лише до вокзалів і там кидають напризволяще. 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.