Федоров: Окупанти почали потроху виїжджати з окупованого Токмака

Федоров: Окупанти почали потроху виїжджати з окупованого Токмака

Міський голова тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров розповів, що російські окупанти почали потроху виїжджати з захопленого Токмака.

Про це він розповів в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За словами мера, після того, як було звільнено Роботине, до Токмаку залишилось 17 км. Тож тепер до окупованого Токмака "майже все долітає".

"Останніми днями в Токмаку надпекельно для ворогів, тому вони почали потроху виїжджати з тимчасово окупованого міста. Перші звістки про те, що щось в них недобре, вони почали обговорювати ще на минулому тижні. А вже сьогодні місцеві мешканці говорять, що надстрімко почали збиратися місцева адміністрація, колаборанти та зрадники", - розповів Федоров в ефірі.

Нагадаємо, росіяни продовжують терор дітей на окупованих територіях й вивозять їх у рф. Вони це роблять з ціллю навчити “правильно батьківщину любити”, розповів мер Мелітополя Іван Федоров. За його словами, із Запорізької області щонайменше 200 дітей незаконно вивезено й передано в сім’ї росіянам.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росія готує проведення “виборів” на тимчасово окупованих територіях. Українцям погрожують, якщо вони відмовляються йти.

“Ворог показав якісь соціальні дослідження, в яких “Єдина росія” буде набирати щонайменше 90%. Тож виборів точно не буде, результати точно намальовані. Для чого це потрібно – відповідь досить проста. Те стадо, яке знаходиться сьогодні у рф, треба годувати, що начебто на ТОТ підтримують рф, але це точно не так. Наші мешканці продовжують чинити спротив”, – зауважив Федоров.

Головне