Економічного краху рф не буде, слід чекати краху їхньої армії, - експерт

Економічного краху рф не буде, слід чекати краху їхньої армії, - експерт

Ймовірно, що крах росії буде не економічним, а впаде першою армія країни-агресорки. Санкції тиснуть на економіку країни, але переважно впливають на зростання невдоволення серед корумпованих еліт.

Про це розповів доктор економічних наук, професор Київського національного університету Андрій Длігач в ефірі "Ми-Україна". За його словами, президент росії Володимир Путін поставив на ваги свої інтереси та добробут сотень сімей чиновників, яким дозволили безкарно красти в обмін на підтримку влади. Таким чином сценарій внутрішнього розвалу росії стає все більш ймовірним.

"Ми не побачимо краху економіки через те, що ми побачимо крах російської армії. росія змушена буде запускати процес "відповзання" включно з економічним. Санкції працюють ще в тому сенсі, що в росії все більше з‘являється сил, які незадоволені чинною економічною ситуацією", - пояснив професор Київського національного університету.

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у звіті Служби зовнішньої розвідки Естонії розповіли, що Естонія поки не бачить передумов для краху путінської росії. А ось влада рф, зокрема, президент Володимир Путін намагається затягнути війну та виснажити Захід. Російський диктатор досі переконаний, що армія рф досить потужна.

Андрій Длігач також заявив, що численні антиросійські обмежувальні заходи, які проти росії запровадили США, ЄС та інші країни, діють.  Ефект від санкцій є, російська економіка продовжує валитися. Основну її руйнацію можна буде спостерігати вже у поточному році.

Головне