Е-кабінет призовника запрацює 18 травня, - Міноборони

Е-кабінет призовника запрацює 18 травня, - Міноборони

Електронний кабінет для військовозобов'язаних почне діяти з 18 травня, оскільки новий закон про мобілізацію стане офіційно чинним.

Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

За його словами, через цей електронний сервіс військовозобов'язані зможуть оновити свої військово-облікові дані. Спочатку буде доступна базова версія з мінімальним набором функцій. Розширена версія буде доступна з червня 2024 року.

"Тобто надалі будуть додаткові опції в електронному кабінеті. Наразі це ж буде можливість оновити свої дані. Передусім йдеться про електронну пошту, йдеться про телефон і місце проживання", - пояснив Лазуткін.

Нагадаємо, у Києві у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) прийматимуть військовозобов'язаних для оновлення даних з суботи, 18 травня.

Наразі до системи обліку підключено 300 адміністраторів ЦНАПів. Вони працюватимуть з 9:00 до 18:00.

Військовозобов'язані для уточнення військово-облікових даних повинні мати при собі документи, які посвідчують особу, військовий квиток або приписне посвідчення.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо розширило зону активних бойових дій майже на 70 км та почало наступ раніше запланованого терміну, коли помітило рух українських військ.

Головне