Двоє чоловіків, які загинули вночі у Києві, не були співробітниками Auchan

Двоє чоловіків, які загинули вночі у Києві, не були співробітниками Auchan

Двоє чоловіків, які загинули вночі 30 серпня у Києві внаслідок російського обстрілу, не були співробітниками мережі магазинів Auchan.

Про це повідомила пресслужба компанії на сторінці у Facebook.

"Двоє чоловіків, які загинули сьогодні вночі у Києві, не були співробітниками Auchan Україна, та не працювали на території ТРЦ, і загинули в іншому місці", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, інтернетом наразі шириться неправдива інформація.

Пресслужба передає, що пошкоджений уламками ворожої ракети магазин наразі не працює. При цьому ніхто зі співробітників цього магазину не постраждав. Наслідки обстрілу намагатимуться усунути якнайшвидше.

У коментарі виданню Forbes представники компанії заявили, що ремонт обійдеться у десятки мільйонів гривень і займе місяці. Але не виключено, що пошкоджене місце обгородять і зможуть запустити відвідувачів, паралельно проводячи ремонт.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції включило французьку корпорацію Auchan до переліку міжнародних спонсорів тероризму. Компанія фінансує війну та сприяє мобілізації у рф. Як зазначається, підставою для внесення корпорації Auchan до переліку міжнародних спонсорів війни став факт того, що під час повномасштабного вторгнення рф в Україну компанія відмовилася від бойкоту агресора та не закрила там свій бізнес.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба має намір обговорити зі своєю французькою колегою Катрін Колонною дані розслідування. У ньому було вказано на те, що російська “дочка” французького Auchan постачала товари російським військовим.

Головне