Двоє українських підлітків розбилися на смерть у ДТП, втікаючи від польської поліції

Двоє українських підлітків розбилися на смерть у ДТП, втікаючи від польської поліції

Двоє українських підлітків загинули у смертельній дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася у польському Гданську. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Попередньо відомо, що хлопці 16 та 17 років не виконали вимогу місцевої поліції зупинитися. Натомість вони почали втікати від правоохоронців і значно перевищили допустиму швидкість руху. Водій автомобіля - 16-річний хлопець - у якийсь момент втратив керування та влетів у дерево.

Внаслідок зіткнення водій автівки загинув на місці аварії. Пасажир автомобіля був доставлений у медичний заклад, однак згодом також помер.

Речниця поліції Поморського воєводства Каріна Камінська підтвердила, що обидві жертви є громадянами України родом з Закарпаття.

Нині місцева поліція намагається встановити усі деталі смертельної ДТП, зокрема, чому підлітки почали втікати від правоохоронців. 

За деякими даними, підлітки рухалися зі швидкістю 150-160 км/год. Вони їхали у автомобілі Audi A4.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Броварському проспекті у Києві водій BMW виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншими автомобілями. Внаслідок ДТП загинула дитина, а вагітна жінка та чоловік у важкому стані були доставлені до медичного закладу.

Головне