Двоє чоловіків хотіли незаконно потрапити у Румунію, однак заблукали у горах і викликали рятувальників

Двоє чоловіків хотіли незаконно потрапити у Румунію, однак заблукали у горах і викликали рятувальників

Двоє чоловіків хотіли незаконно потрапити в Румунію, однак заблукали в горах і були змушені викликати рятувальників. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

На пошуки чоловіків пішов деякий час, зазначили у ДПСУ.

"Прикордонникам Чернівецького загону надійшла інформація від співробітника ДСНС про дзвінок від двох чоловіків, котрі незаконно намагалися дістатися Румунії, проте заблукали в горах. Прикордонний наряд разом з гірсько-рятувальним підрозділом вже за деякий час знайшли "мандрівників", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, чоловіки вирішили розпочати свою мандрівку вночі. Вони були переконані, що під ранок вже перетнуть кордоном, однак через втому та сильний дощ чоловіки втратили орієнтування. Після цього вони були змушені звернутися за допомогою. 

Після надання допомоги порушників притягнули до адміністративної відповідальності, наголосили у Держприкордонслужбі.

Як повідомляли "Ми-Україна", оперативники управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області та слідчі управління обласної поліції викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка організувала схему незаконного виїзду чоловіків призовного віку за кордон під виглядом волонтері.

Головне