Довбаний боягуз: менеджер Усика відреагував на перенесення бою

Довбаний боягуз: менеджер Усика відреагував на перенесення бою

Менеджер боксера Олександра Усика Егіс Клімас назвав Тайсона Ф'юрі довбаним боягузом, інформує The Ring.

Відомо, що 17 лютого мав відбутися бій, де спортсмени боролися б за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Довгоочікуваний бій перенесено через травму, яку зазнав британський боксер під час підготовчого спарингу до бою з українцем.

"Тайсон Ф'юрі - довбаний боягуз, який зробить все, щоб не зустрітися з Усиком, і він попросив свою с*чку вдарити його сковородою в лоб. Можете процитувати мене дослівно. Коли Олександру повідомили про це, він лише посміхнувся. Це все, що він зробив. Він занадто сильний морально, щоб зламатися", - зазначив Клімас.

Крім того, промоутер українця Олександр Красюк запропонував Тайсону Ф'юрі завершити кар'єру.

"Бажаю тобі найшвидшого відновлення. Бог надіслав тобі знак. Подумай про завершення кар'єри, брате", - написав промоутер на сторінці британця в Instagram.

Нагадаємо, що відомий український боксер Олександр Усик та британець Тайсон Ф'юрі підписали угоду про бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Усик та Ф'юрі провели першу битву поглядів перед прийдешнім поєдинком за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Головне