До БРІКС приєдналися пʼять нових країн

До БРІКС приєдналися пʼять нових країн

П'ять нових країн стали повноцінними членами міждержавного об'єднання під назвою БРІКС. Про це повідомив Blomberg.

Група складається з десяти країн. В БРІКС були Бразилія, росія, Індія, Китай і Південна Африка.

До БРІКС приєдналися Іран, Ефіопія, Єгипет, ОАЕ та Саудівська Аравія.

Вони запросили до себе До БРІКС запросили шість нових держав шість інших держав, але одна з них відмовилася Президент Аргентини Хавʼєр Мілей відмовився від вступу до БРІКС — це Аргентина.

"Зростання БРІКС може означати зміну геополітичного ландшафту, хоча аналітики, як і раніше, не впевнені в тому, чи буде це розширення допомогою або перешкодою для членів БРІКС", - ідеться в матеріалі.

Нагадаємо, масований ракетний обстріл Харкова російською федерацією, що стався у вівторок, 2 грудня, призвів до травм 53 осіб.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

У місті прогриміли щонайменше три вибухи. Фахівці, які прибули на місця влучань, виявили фрагменти російської ракети Іскандер-М. Також пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди, цивільна інфраструктура та автомобілі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, законопроєкт про мобілізацію зазнає деяких змін. Перші правки з урахуванням зауважень від Уповноваженого Верховної Ради з прав людини почнуть вносили вже цього тижня. Про це повідомила заступниця голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

"В оригінальному вигляді законопроект про мобілізацію не буде виноситися на голосування", — повідомила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

 

Головне