Черги на українських кордонах: де утворилися найбільші затори

Черги на українських кордонах: де утворилися найбільші затори

Станом на ранок 20 вересня перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України утворилися черги. Там стоять і легкові автомобілі, і автобуси. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Відомо, що найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею.

“Найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП "Устилуг" на виїзд очікують 40 легкових автомобілів та пʼять автобусів (електронна черга). В "Угриневі" - 20 автівок, у "Рава-Руській" - 60 авто, а в "Грушеві" в чергах скупчилися 10 легковиків та два автобуси (електронна черга). Крім того, у "Краковці" – 50 автомобілів та вісім автобусів (електронна черга), у "Шегинях" стоять 11 автобусів (електронна черга) та 40 пішоходів. Тоді як в "Нижанковичах" – 602 вантажівки, зареєстовані в е-черзі, а в "Ягодині" – вісім автобусів в е-черзі”, - йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що на кордоні зі Словаччиною в "Малих Селменцях" та "Малому Березному" без черг.  У пункті пропуску "Ужгород" стоять вісм автобусів (електронна черга).

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у всіх пунктах пропуску. У "Тисі" на виїзд чекають 25 автівок та шість автобусів (електронна черга), у "Косино" - 15 авто. 

Крім того, перед ПП "Вилок", "Дзвінкове" та "Лужанка" зафіксовано по 10 легковиків.

На кордоні з Румунією черги спостерігаються лише у пункті пропуску "Порубне". Там стоять 16 автобусів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на виїзд з України утворилися черги із транспортних засобів.

Головне