Через російську агресію на Херсонщині загинула людина, ще четверо зазнали поранень

Через російську агресію на Херсонщині загинула людина, ще четверо зазнали поранень

Російська армія продовжує терор Херсонської області, цієї доби під обстрілами опинилися 17 населених пунктів, загинула людина. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Росіяни з авіації атакували Дніпровське, Кізомис, Берислав, Станіслав, Антонівка, Токарівка, Широка Балка, Садове, Тягинка, Золота Балка, Ольгівка та місто Херсон.

Пошкоджень зазнали навчальний заклад, житлові квартали населених пунктів області, багатоповерхівка та 18 приватних будинків, гаражне приміщення та автомобіль.

"російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 13 приватних будинків. Також було зафіксоване влучання в автомобілі", — зазначає Прокудін.

Нагадаємо, рятувальники завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи у Києві через масовану ракетну атаку 8 липня, через яку загинули 33 людини, 121 - отримала поранення. Про це повідомляє ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, лікарня "Охматдит" у Києві зазнала прямого влучання російською ракетою, наголосив президент Володимир Зеленський під час виступу в інституті Рональда Рейгана.

Головне