Близько 40 понівечених будинків та 12 поранених: Сєнкевич розповів деталі атаки на Миколаїв

Близько 40 понівечених будинків та 12 поранених: Сєнкевич розповів деталі атаки на Миколаїв

Російське окупаційне військо вранці 7 лютого здійснило комбіновану атаку на Миколаїв, використавши для ураження ударні дрони та ракети. Ворог цілив по приватному сектору та інфраструктурному об'єкту, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" міський голова Олександр Сєнкевич.

"Є дві локації пошкоджень - це житловий сектор та об'єкт інфраструктури. Пошкоджено близько 40 приватних будинків. Ракета влучила у дорогу, утворилась велика вирва. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено дахи, вікна, частково зруйновано стіни будинків. Один житель зазнав поранень, його госпіталізували, однак близько 8-ї ранку він помер в реанімації. Він отримав важкі мінно-вибухові поранення та черепно-мозкову травму", - зазначив він.

Міський голова додав, що загалом ушкоджень у місті зазнало 12 осіб. У них переважно легкі поранення, медичну допомогу медики їм надали на місці.

Також у Миколаєві пошкоджено газо- та водопровід, комунальні служби вже займаються ліквідацією наслідків. 

"Друга локація - це територія індустріального об'єкта. Там відбулось у будівлю, рятувальники одразу прибули на місце і оперативно ліквідували пожежу", - додав Сєнкевич.

Нагадаємо, у ніч з 6 на 7 лютого окупаційне військо рф атакувало Україну ударними дронами типу Shahed. Для завдання ураження противник застосував 15 баражуючих боєприпасів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, над Києвом та в районі столиці Силами і засобами протиповітряної оборони вранці 7 лютого було уражено приблизно 20 російських ракет.

Головне